Előfizetői tartalom

Ezeken a munkahelyeken kereshetsz a legjobban

Portfolio
Továbbra is dinamikusan nőnek a keresetek Magyarországon, habár az egyre magasabbra szökő infláció miatt a reálbérek már lassabban emelkednek, mint az elmúlt hónapokban. Az első féléves béradatok most lehetőséget nyújtanak számunkra, hogy összehasonlítsuk, melyik szektor fizet a legjobban, és hol számíthatnak a legkisebb bruttóra a munkavállalók.

Az idei első félévben a pénzügyi-biztosítási tevékenység fizetett a legjobban. A szektor szokásosan a lista elején szerepel, most 645 ezres bruttó jövedelemről számolt be a KSH az első félévre vonatkozóan (közfoglalkoztatottak nélkül). Az információ-kommunikáció nemzetgazdasági ág már kissé lemaradva, 584 ezres bruttóval követi a pénzügyi szektort, a dobogóra pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés