Előfizetői tartalom

Ezrek mondanak fel a hivatalokban, de a kormány nem aggódik

Portfolio
Már kétezer-ötszázan hagyták ott az állami közigazgatást, a Miniszterelnökség szerint a tömeges felmondás nem okoz problémát, hiszen a rendszer a kiesett munkaerő nélkül is működik - írja a Világgazdaság. Korábban azonban arról szóltak a hírek, hogy osztályok ürülnek ki a felmondási hullám miatt és válságértekezleteket hívtak össze.

A kormány úgy csökkenti a bürokráciát, hogy tömeges felmondásokra bírja rá a dolgozókat - legalábbis ez derült ki a Miniszterelnökség válaszából. A tárca a Világgazdaság kérdéseire egészen pontosan ezt írta:a kormány célja a bürokrácia csökkentése, hogy csak annyian dolgozzanak az államnak, amennyinek feltétlenül szükségesAz előző hónap eleje óta kétezer-ötszázan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés