Előfizetői tartalom

Még egy megyére kiterjeszti programját a kormány az országos bevezetés előtt

Portfolio
A kormány Borsod-Abaúj-Zemplén megyére is kiterjeszti a Kelet-Magyarországon tavaly elindított munkaerő-piaci programot - jelntette be Varga Mihály egy mai sajtótájékoztatón. A pénzügyminiszter elmondta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében tavaly elindított munkaerő-piaci programot - amely a munkaügyi hivatalok hatékonyságát hivatott javítani - a kormányzat kiterjeszti Borsod-Abaúj-Zemplén megyére is, ami érdemben elősegítheti az ott meglévő jelentős számú közfoglalkoztatott és álláskereső elhelyezkedését.

Varga szavai szerint a program kiterjesztése egy újabb lépcsőfok az országos bevezetés előtt, amivel azt szeretnék elérni, hogy több mint 50 ezren tudjanak elhelyezkedni a versenyszférában az elkövetkezendő időszakban. A tavaly indított projekt célja, hogy úgy alakítsák át a munkaügyi kirendeltségek munkáját, hogy azok a korábbinál jóval hatékonyabb segítséget tudjanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés