FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Soha nem dolgoztak még ilyen sokan, de újra megindultak külföldre a magyarok

Portfolio
Új csúcsra, 4 millió 483 ezer főre emelkedett a foglalkoztatottak száma május és július között a 15-74 éves népesség körében, miközben a munkanélküliek 166 ezren voltak az időszakban. Az elmúlt hónapokban tovább erősödött az elsődleges munkaerőpiac, de az átmenetileg külföldön dolgozók száma is újra stabilan 100 ezer fő fölé került.

Május és július között 4 millió 483 ezren dolgoztak, ami 50 ezerrel több, mint az előző év azonos időszakában. Az elsődleges munkaerőpiacon dolgozók száma 92 ezerrel növekedett, ami annak is köszönhető, hogy a közfoglalkoztatottak egyre kevesebben vannak.Az időszakban 159 ezer közfoglalkoztatott volt, ami 37 ezerrel kevesebb, mint az előző év azonos időszakában. Miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés