Előfizetői tartalom

Több száz embert vesz fel Magyarországon a GE

Portfolio
Képzett szakemberekkel bővítené közel kétezres létszámát a GE üzletágainak háttérműveleteit biztosító Global Operations Üzleti Szolgáltató Központ, míg a GE Digital üzletág 400, nagy hozzáadott értéket előállító informatikai pozíciót hoz létre Budapesten az év végéig - mondta a Magyar Időknek Bjorn Bergabo, a GE Global Operations regionális ügyvezető igazgatója. A GE több mint tízezer embert foglalkoztat Magyarországon, ebből pedig közel kétezren a Global Operations munkavállalói.

A GE Global Operations eddig nem tapasztalta a sok más iparágban egyre kritikusabb problémaként felmerülő munkaerőhiányt, és Bergabo szerint nincs gondjuk azzal, hogy új kollégákat találjanak. A cég elégedett azzal az alappal, amit a magyar munkavállalók elsajátítanak az oktatásban, de persze a vállalat működésének sajátosságait is meg kell tanulniuk.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés