Előfizetői tartalom

Nagy változás jön az ügyintézésben

Portfolio
Január elsejétől élesben működik az úgynevezett e-Papír rendszer, azaz internetes felületen, azonosítás után nyújthatók be hivatalos dokumentumok - értesült az InfoRádió egy háttérbeszélgetésen. Dávid Róbert, a Belügyminisztérium e-közigazgatási főosztályvezetője elmondta: jövőre már több százezer beadvány is érkezhet elektronikusan.

Január 1-től tervezzük bevezetni az e-Papír szolgáltatást. Ez az állampolgárok számára lehetővé teszi, hogy az állammal történő elektronikus ügyeiket a digitális térben valósítsák meg- jelentette ki a Belügyminisztérium e-közigazgatási főosztályvezetője. Dávid Róbert hozzátette, a szolgáltatás látszatra hasonlít az email-küldésre, de több szempontból is több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés