Előfizetői tartalom

Nem kér az IMF pénzéből Törökország, ma délutánra kell figyelni

Portfolio
Magyar idő szerint ma délután 3 órakor kezdődik az a gigantikus telefonkonferencia, amelyen Berat Albayrak török pénzügyminiszter magyarázza el a befektetőknek világszerte a török gazdasági vezetés álláspontját a helyzetről és a kilátásokról, illetve a gazdaság fundamentumairól. Az eseményről megjelenő információkat mi is kiemelten figyeljük, igaz közben vannak olyan jelek, amelyek nem feltétlenül nyugtatóak a török piaci kilátásokra rövid távon.

Egyrészt még tegnap este a Fehér Ház kizárta, hogy csökkentenék a török acél- és alumíniumtermékekre megemelt vámokat akkor, ha elengednék a törökök a házi őrizetben bírósági tárgyalását váró amerikai hitszónokot. Ez a kijelentés így nem ad túl sok motivációt arra, hogy a törökök tényleg elengedjék Andrew Brunsont, igaz fontos, hogy távolról sem csak ez az egyetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés