Előfizetői tartalom

Nem nagyon csökken a segélykérők száma az USA-ban

Portfolio
Az október 18-al záródó héten 350 ezer új segélykérőt regisztráltak az Egyesült Államokban, a Kaliforniában korábban észlelt hiba viszont továbbra is beárnyékolja az adatok komolyanvehetőségét. Ez az érték a megelőző heti 362 ezres szint alatt van, ugyanakkor alulmúlja a várakozásokat, így pedig inkább mondhatjuk azt, hogy egy újabb kedvezőtlen munkaerő-piaci adattal állunk szemben a nemrég megjelent gyengécske foglalkoztatási adatokat követően. A piac nem reagált az adatok megjelenésére.

12 ezerrel csökkent a heti új segélykérők száma az Egyesült Államokban az október 18-i héttel bezárólag. Megjegyzendő ugyanakkor, hogy az előző heti számot felülvizsgálták és felfelé módosították 362 ezerre.Az egy fokkal tisztább képet adó négyhetes mozgóátlag 10750 fős emelkedést mutat (348 250 a segélykérők átlaga). Három héttel ezelőtt a mutató hirtelen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés