Előfizetői tartalom

Nem nyugodhatunk meg: rendkívüli árvíz is lehet még

MTI
Nem lehet kijelenteni, hogy idén lesz árvíz vagy sem, ez a következő időszakban, a vízgyűjtőkön bekövetkező időjárásától függ - hangsúlyozta pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF). Ezt annak kapcsán közölték, hogy a Magyar Hírlap arról írt: nem várható árvíz a nagyobb magyarországi folyókon.

Kapcsolódó cikkünk2019.02.08Az extrém havazások után elönt mindent a dunai árvíz tavasszal?Az OVF azt írta, olyan hírek láttak napvilágot a várható tavaszi vízügyi helyzettel kapcsolatban, amelyek nem fedik a valóságot. Közleményükben kifejtették: a Duna és a Tisza vízgyűjtőjén a hóban tárolt vízkészlet (ami az olvadáskor majd le fog folyni a két folyón) a sokéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés