Előfizetői tartalom

Nem vagy elég boldog? Valahol már miniszter segít ezen

Fontos mutatószám a GDP-növekedés, de semmit nem mutat meg az emberek jólétéből és boldogságából - hangzott el a Bled Strategic Forum egyik panelbeszélgetésében a hét elején. A szlovéniai Bledben rendezett konferencián előadó volt az Egyesült Arab Emirátusok boldogságért és jólétért felelős minisztere. Bármilyen furcsán és talán viccesen hangzik számunkra a titulus, az arab országban komolyan veszik, hogy az emberek és a jövő generáció boldogsága a cél.

Mit csinál egy boldogságügyi miniszter?Az a dolgom, hogy biztosítsam, hogy a jólét és a boldogság minden kormányzati intézkedés meghozatalakor legyen figyelembe véve - mondta hétfőn Bledben Ohoud Al Roumi, az Egyesült Arab Emirátusok boldogságügyi minisztere. Hozzátette: nem csak a mostani állampolgárokról, hanem a jövő generációk boldogságáról is igyekeznek gondoskodni.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés