Előfizetői tartalom

Nyaralni indulsz? Ezt a 10 ijesztően veszélyes helyet kerüld el, ha kedves az életed

Portfolio
Mérges kígyók, krokodilok, lavinák és csúszós sziklák miatt évente több száz, ha nem több ezer turista veszti életét, nem is beszélve a rosszindulatú emberek; terroristák, kalózok okozta áldozatokról. Vannak olyan helyek a világon, amelyek annak ellenére népszerű turista-célpontok, hogy egyszerre többet is tartalmaznak e veszélyforrásokból. Megnéztünk tizet a világ legveszélyesebb turistaparadicsomai közül.

1. oldal. Death Valley, USAFotó: ShutterstockA Death Valley, vagyis Halálvölgy Kaliforniában található, a világ egyik legforróbb helye, ahol nyáron tartósan 50 fok felett van a hőmérséklet. Olyan meleg van, hogy pár óra alatt életveszélyesen kiszáradhat ott az ember, mégis rendszeresen szerveznek ide turisták gyalogtúrákat - sajnos évente több halálos áldozatot is szed ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés