Előfizetői tartalom

Nyaralni indulsz? Íme 10 látványos város, amely halálos veszélyeket rejt

Portfolio
Gyönyörű tengerpartok, pezsgő városi élet, fegyveres bandák és zsebtolvajok tucatjai. Nagyjából ez vár azokra, akik Fokvárosba vagy Acapulcóba készülnek nyaralni, de olyan városok is vannak, ahol a hatóságok indokolatlanul bebörtönzik és megkínozzák a turistákat, de ennek ellenére sem tudják teljesen elrettenteni a látogatókat. A World Travel Guide gyűjtése alapján megnéztünk 10 gyönyörű, turisták által is látogatott nagyvárost, amely halálosan veszélyes is lehet.

1. oldal. Iszlámábád, PakisztánFotó: ShutterstockA pakisztáni főváros számos modern építészeti remekműnek, művészeti galériának és múzeumnak ad otthont, a helyi csapli-kebab pedig állítólag a párját ritkítja. Bár Iszlámábád alapvetően biztonságosabb a turisták számára, mint az ország jó része, a zsúfoltabb területeken, például piacokon viszonylag gyakran fordulnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés