Előfizetői tartalom

Fontos információ a nyugdíjak késéséről!

Portfolio
Szombaton még több olvasónk is arra panaszkodott, hogy nem kapta meg a januári járandóságát, pedig a Magyar Államkincstár azt közölte, rendben elutalásra kerültek az összegek. A Portfolio utánajárt, hogy sok esetben csak arról van szó: a nyugdíjasok hiába várják az értesítő sms-t, az nem érkezik meg, pedig a számlára megérkezett az összeg, sok esetben.

Szombat délutáni cikkünkben arra kértük az olvasóinkat, osszák meg velünk legújabb tapasztalataikat, megérkezett-e a januári nyugdíj, mert a Magyar Államkincstár szombat déli közleménye alapján minden járandóság elutalása megtörtént pénteken. Cikkünk megjelenése után számtalan olvasói levelet kaptunk arról, hogy nem érkezett meg a járandóságuk. Egy tisztázó kérdés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés