Előfizetői tartalom

Ez már majdnem felér egy 13. havi nyugdíjjal! (2.)

Portfolio
Új technikai kivetítéssel és költségvetési kockázatelemzéssel állt elő kedden a Költségvetési Felelősségi Intézet. Az elemzéseket bemutató háttérbeszélgetésen Romhányi Balázs ügyvezető kiemelte: a tavalyi magas növekedés átmeneti volt, a költségvetés egyenlege 3% alatt maradhat a következő években. A vasárnapi boltbezárásnak érzékelhető, de átmeneti hatása lesz csak. A nyugdíjasok idén is jól járhatnak reálértelemben.

Lassul a növekedésRomhányi a háttérbeszélgetésen elmondta: a technikai kivetítés január közepi állapotokat tükröz, a svájci frank elszállásának hatása például benne van (de a hétfői bankadó-csökkentés hatása nincs). Kiemelte: ez a frankerősödés már nem érinti sem a devizahiteleseket, sem a jegybankot, sem pedig a bankokat. Maradtak azonban még frankhitelesek, őket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés