FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Ismét megszólalt az államkincstár a nyugdíjak késéséről

Portfolio
A Magyar Államkincstár szombat déli közleménye alapján minden járandóság elutalása megtörtént pénteken. Más kérdés, hogy minden nyugdíjas számlájára határidőben megérkezett-e az összeg. Kíváncsian várjuk olvasóink legfrissebb tapasztalatait erre az email címre. Közben a beérkezett olvasói levelek alapján már új tanácsokkal tudunk szolgálni cikkünkben!

Friss cikkünk a témában:Kapcsolódó cikkünk2019.01.12Fontos információ a nyugdíjak késéséről!Itt a MÁK szombati közleménye"A Magyar Államkincstár tájékoztatja a nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő ügyfeleit, hogy a bankszámlákra érkező nyugdíjak elutalása 2019. január 11-én megtörtént. A GIRO Zrt. a Magyar Államkincstárral együttműködve intézkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés