Kiderült, mekkora lesz a 2015-ös nyugdíjemelés!

MTI, Portfolio
2014. október 28. 14:29  english version   
nyomtatás
 
Jövőre 2,2 százalékkal emelkednek a nyugdíjak - jelentette be az emberi erőforrások minisztere keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a kormány 2,2%-os éves átlagos inflációval kalkulál jövőre.


Balog Zoltán szavai egyben azt is jelentik, hogy jövőre átlagosan 2,2%-os inflációval számol a kormány, ezért emelkedik ennyivel a nyugdíj. Korábban olyan hírek szivárogtak ki, miszerint 2,5%-os inflációt vár jövőre a kormány, úgy tűnik, azóta mérsékelte prognózisát, közelítve ezzel az elemzői várakozásokhoz.

2014.10.21 08:30 Két adat kiszivárgott a 2015-ös büdzséről

2014.09.15 10:45 Kiszivárgott néhány szám a 2015-ös magyar büdzsétervről

Őket érinti

Balog Zoltán elmondta: az emelés majdnem hárommillió embert érint. Hozzátette azt is: 1,7 millió öregségi nyugdíjas számíthat 2400 forinttal többre.

A baleseti járadék a nyugdíjjal megegyező mértékben emelkedik - közölte a miniszter.

Orbán Viktor már megígérte

Orbán Viktor miniszterelnök a kormány legfontosabb teendői közé sorolta a nyugdíjak értékének megőrzését az Idősügyi Tanács október eleji ülésén. Hangsúlyozta: biztosan állítható, hogy ez a következő években is lehetséges lesz Magyarországon.

Erről részletesen itt írtunk:

2014.10.01 10:03 Orbán ígért a nyugdíjasoknak

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium