Előfizetői tartalom

Nyugi, még nem lép még ki az Egyesült Államok WTO-ból

MTI
Wilbur Ross amerikai kereskedelmi miniszter szerint még korai az Egyesült Államok Kereskedelmi Világszervezetből (WTO) történő kilépéséről beszélni - mondta el a CNBC üzleti hírtelevízió hétfő reggeli adásában. Azt, hogy az amerikai elnök kereskedelmi fronton vívott csatározásai milyen világgazdasági következményekkel járhatnak, ebben a külön cikkben foglalták össze londoni bankházak friss anyagai alapján:

Kapcsolódó cikkünk2018.07.02Elég keményen megérzi a világ Trump kereskedelmi háborújátWilbur Ross Leszögezte: nem csupán a kilépésről, hanem az erről szóló egyeztetések megkezdéséről is korai beszélni.A WTO tisztában van azzal, hogy szüksége van némi reformra. Úgy gondolom, hogy valóban szükséges frissíteni és összehangolni a szervezet különböző tevékenységeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés