Előfizetői tartalom

Nyugtatta a briteknél dolgozó külföldieket May, befizetik az EU-s számlát

MTI
A brit miniszterelnök szerint London azt szeretné, ha a Brexit, vagyis a brit EU-tagság megszűnése után is Nagy-Britanniában maradnának a külföldi EU-állampolgárok. A britek által javasolt kilépés utáni átmeneti időszakban viszont egy regisztrációs rendszert állítana fel London. Fontos jelzés volt a kormányfőtől, hogy várhatóan a 2014-2020-as uniós ciklus végéig teljesíti befizetéseit a közös uniós kasszába, ami Magyarország számára is kifejezetten kedvező hír lenne, mert eddig London azzal fenyegetőzött, hogy 2019 márciusa után egy centet sem fizet, így menetközbeni forrásvesztés lógott a levegőben.

Kapcsolódó cikkünk2017.08.31Hatalmas veszteség érheti Magyarországot a mai brit húzás miatt!Mindenki maradhat, de 2019 tavasza után regisztráció leszTheresa May, aki pénteken Firenzében mondott beszédet kormányának célkitűzéseiről a Brexit utáni időszakra, kijelentette: Nagy-Britannia értékeli és köszöni a külföldi EU-munkavállalók hozzájárulását a britek jólétéhez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés