Előfizetői tartalom

Oettinger: Trump megpróbálkozik az "Oszd meg és uralkodj!" politikával

MTI
Meg lehetne próbálkozni az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti szabadkereskedelmi tárgyalások újraindításával, de az eredetileg tervezett transzatlanti kereskedelmi és beruházási partnerség (TTIP) túl nagyratörő volt, ezért afféle TTIP lightra kellene törekedni - mondta szerda reggel a Deutchlandfunk német közszolgálati rádióban Günther Oettinger, az Európai Bizottság német tagja.

A kereskedelmi háborúnál bármi jobb- fogalmazott a politikus, aki a testületben az uniós költségvetés alakításáért és az emberi erőforrásokkal kapcsolatos kérdésekért felel. A Deutschlandfunk annak apropóján kérdezte Oettingert, hogy szerdán találkozik Washingtonban Donald Trump amerikai elnök és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Oettinger bízik abban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés