FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Olasz válság: már júliusban jön az új választás?

MTI
|
Portfolio
Eredménytelenül zárult Sergio Mattarella olasz államfő és a kormányalakítással megbízott Carlo Cottarelli keddi római találkozója, amelyen a szakértői kormány miniszteri névsoráról egyeztettek. A jelölt egyszerűen nem talál embereket a kormányába. Közben az a hír kezd terjedni, hogy júliusban újra választanak az olaszok. Este az Öt Csillag vezetője már inkább késznek mutatkozott együttműködni az államfővel.

Sietősen távozottAz elnöki palota bejelentése szerint Carlo Cottarelli tájékoztatta az államfőt a kormányalakítás állásáról. Újabb találkozót szerdán tartanak. A bejelentés meglepetésnek számít, mivel az újságírókat azért hívatták az elnöki palotába, hogy bemutassák nekik a kormányt. A sajtó hivatalos bejelentésre várt, Carlo Cottarelli azonban hirtelen elsietett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés