Előfizetői tartalom

Órákon belül eldőlhet Európa sorsa - Leteszik a fegyvert az olaszok?

Portfolio
Néhány órán belül új költségvetési javaslattal áll elő az olasz kormány azt követően, hogy az Európai Bizottság szankciókkal fenyegeti az országot - mondta Giuseppe Conte miniszterelnök kedd reggel egy lapinterjúban. Az utóbbi hetekben az olasz helyzet folyamatosan aggasztotta a befektetőket, így fellélegzésként hatna, ha sikerülne megegyezni.

Az olasz kormányfő az Avvenire című napilapnak adott interjút, a kedd reggel megjelent nyilatkozatban bejelentette, hogy "órákon belül" új költségvetési javaslattal áll elő, ami várhatóan a korábban tervezettnél alacsonyabb deficitet tartalmaz majd. Conte ugyanakkor figyelmeztette az Európai Bizottságot is, hogy alaposan fontolja majd meg új javaslatát. Az olasz kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés