Előfizetői tartalom

Orbán: a napokban kiderülhet egy "titkos háttérmegállapodás"

MTI
|
Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök arra számít, hogy a napokban kiderül egy "titkos háttérmegállapodás" arról, hogy az Európai Unió befogadna 400-500 ezer szír menekültet. A kormányfő a Magyar Diaszpóra Tanács szerdai ülésén arról is beszélt, hogy szerinte abszurd koalíció jött létre az illegális bevándorlás ügyében. A kormányfő szerint több kormányzati intézkedés hatására érzékelhető ütemben javul az alsó középosztály helyzete.

Még a héten kiderülhet a háttérmegállapodásA kormányfő szerint akár még a héten Berlinben bejelenthetik azt a javaslatot (400-500 ezer szír befogadása), amely ugyan kikerült a múlt heti EU-Törökország-megegyezésből, de szerinte létezik ez a titkos háttérmegállapodás.Azt mondta, hogy óriási nyomás lesz Magyarországon és a többi visegrádi tagállamon amiatt, hogy ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés