Előfizetői tartalom

Orbán durva megszorítást lengetett be

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken megint megpendítette a nullás költségvetés tervét. Elmondása szerint hosszú távon szeretnék teljesen megszüntetni, hogy az állam többet költsön bevételeinél, vagyis legalább nullás egyenlegű költségvetést szeretnének. Egy ilyen cél teljesítéséhez jókora költségvetési kiigazításra lenne szükség.

Hogyan is vezette fel a témát Orbán Viktor? "Válasszuk el a gazdasági ügyeket a pénzügyektől" - javasolta Orbán Viktor a közrádióban adott interjúja során. Szerinte összességében a gazdaság, amiből és amiben élünk, rendben van. "Az állam pénzügyeinél van, ami rendben van és van, ami nincs rendben" - ismerte el a miniszterelnök. "Az államadósság tovább fog csökkenni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés