Előfizetői tartalom

Orbán: Európa még mindig a világ legjobb helye

MTI
Európa minden nehézség ellenére továbbra is a világ legjobb helye, s ennek a pozíciónak a megőrzése a cél - mondta az Európai Unió jövőjéről szólva pénteken Brüsszelben Orbán Viktor az uniós csúcsvezetők kétnapos tanácskozását követő sajtótájékoztatón. A kormányfő emellett bejelentette, hogy ezentúl egy monitorozó bizottság fogja figyelni az Ausztriában dolgozó magyarok helyzetét, és ha romlást tapasztalnak, a magyar kormány válaszintézkedésekkel fog élni Ausztriával szemben. Donald Tusk újraválasztásával kapcsolatban elmondta: a mostani döntés nem befolyásolja a lengyel-magyar szövetséget.

Európa továbbra is a világ legjobb helyeOrbán Viktor a római szerződés aláírásának 60. évfordulója közeledtével elmondta: az európai kultúra, civilizáció és gazdaság a második világháború óta eltelt időszakban példátlan eredményeket ért el,és nem szabad elhallgatni, hogy Európa jó eséllyel pályázik arra a címre, hol lehet a világon a legjobban, legboldogabban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés