Előfizetői tartalom

Orbán: támogatjuk Trump követelését a katonai kiadások emelésére

MTI
Magyarország támogatja az amerikai elnöknek azt az igényét, hogy a mostaninál ésszerűbb, tehát magasabb összeggel támogassák a hadseregeket és a biztonságot az európai országok - többek között ezt jelentette ki a NATO-csúcstalálkozó mai második napján Orbán Viktor kormányfő az M1 aktuális csatornának. Szerinte az egy évvel ezelőttihez képest már nagyobb az egység a NATO-tagállamok között, kezdenek összecsiszolódni az országok.

Az MTI-n megjelent tudósítás néhány főbb pontja:Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa, ezért különösen figyelnie kell arra, hogy "amit már végre megteremtettünk magunknak, azt ne veszítsük el". Kitért arra a Donald Trump amerikai elnök által csak tegnap bedobott tervre, hogy ne is a korábban eldöntött 2%-ra, hanem a GDP 4%-ára emeljék fel a NATO-tagállamok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés