Előfizetői tartalom

Orbán: több ok miatt is szeretjük a Molt

Portfolio
Több ok miatt is szeretjük a Molt, az elsőszámú magyar vállalatot - rögzítette ma délelőtt Orbán Viktor miniszterelnök, amikor Hernádi Zsolttal, a Mol Csoport elnök-vezérigazgatójával és más magasrangú meghívottakkal felavatták a japán JSR és a Mol közös tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyárát. Az üzem 2,5 év alatt készült el, mintegy 100 milliárd forintos beruházásról van szó és 160 embernek ad majd munkát, akik többségét már sikerült felvenni.

2,5 évvel ezelőtt tették le a most elkészült szintetikusgumi-gyár alapkövét, ami a 2013-ban a japán JSR szintetikusgumi céggel kötött együttműködés eredménye volt, most pedig a Mol Csoport és a JSR közös beruházásaként elkészült a gyár - emlékeztetett az eseményen Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója. Rámutatott arra is, hogy világszintű technológia költözik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés