Előfizetői tartalom

Orbán Viktor egyetlen mondattal elintézte a túlóratörvényt

Portfolio
"Most fogadtuk el és működni fog" - szűkszavúan csak ennyit mondott Orbán Viktor az ATV riporterének kérdésére reagálva. Közben a törvény elfogadása óta - bár Áder János még alá sem írta - egyes cégek el is kezdték alkalmazni a törvény által kínált lehetőségeket, Brüsszel vizsgálja az uniós joggal való összeegyeztethetőségét, a magyar szakszervezetek pedig sztrájkra készülnek.

Módosítják a "rabszolgatörvényt", ha nem működik? - hangzott el az ATV riporterének kérdése, amelyre Orbán Viktor miniszterelnök rövid, ugyanakkor lényegretörő választ adott.Most fogadtuk el és működni fog.A cikk emlékeztet, hogy Hidvéghi Balázs múlt héten úgy fogalmazott, hogy a "az étel próbája az evés", arra utalva, hogy figyelemmel kísérik majd a törvény gyakorlatba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés