Előfizetői tartalom

Orbán Viktor négy nagy tanulságot fogalmazott meg

MTI
A demokráciaexportra alapozott külpolitika nem működik, a demográfia erejét nem szabad lebecsülni, mert a kilátástalanság migrációhoz vezet, a szabadkereskedelem fizikai összeköttetések nélkül csak üres beszéd, Közép-Európa pedig akkor szabad és virágzó, ha Kelet és Nyugat együttműködik egymással - ezt a négy tanulságot fogalmazta meg Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Pekingben az Egy övezet, egy út kezdeményezés (BRI) zárt körben zajló vezetői fórumán sajtófőnöke, Havasi Bertalan tájékoztatása szerint.

Orbán Viktor szerint az elmúlt évtized értékes politikai leckéire alapozhatjuk válaszainkat az átalakuló világrend kihívásaira. Beszédében négy nagy tanulságot fogalmazott meg: A demokráciaexportra épülő külpolitika egyszerűen nem működik. A demográfia erejét nem szabad alábecsülni. A szabadkereskedelem fizikai összeköttetések nélkül csak üres beszéd. Közép-Európa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés