Orbán Viktor rábólintott: elvihetik az M3-ast a román határig

2019. március 15. 11:26    
nyomtatás
 
Orbán Viktor miniszterelnök engedélyezte, hogy a magyar kormány kezdeményezzen egyeztetést a román kormánnyal a két ország közötti közlekedésfejlesztést illetően, amelynek keretében az M3-as autópályát Mátészalka felé a határig meghosszabbítva összekötnénk a Románia által tervezett gyorsforgalmi úttal. Az erről szóló döntés a tegnapi Magyar Közlönyben jelent meg.


A magyar kormányfő a döntés értelmében felhatalmazza Palkovics László innovációért és technológiáért felelős minisztert, hogy

  • az érintett miniszterekkel egyetértésben a tárgyalásokon részt vevő személyeket kijelölje,
  • a tárgyalások eredményeként előálló szövegtervezetet (ő, vagy az általa kijelölt személy) kézjegyével lássa el,
  • végezetül pedig a külgazdasági és külügyminiszterrel, valamint az igazságügyi miniszterrel együtt terjesszék a végleges megállapodás szövegét a kormány elé.


A tervek szerint az M3-as autópálya a Mátészalka-Csenger útvonalon érné el a román határt.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Fogyasztóvédelmi szakértő
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium