Előfizetői tartalom

Orbán: Egyetlen petákot sem fog elvonni az EU

Portfolio
Az uniós pénzügyminiszterek március közepén várhatóan elfogadják az Európai Bizottság javaslatát arról, hogy Magyarországnak szánt kohéziós forrásokat fagyasszanak be, de Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelből nyilatkozva péntek reggel biztos volt abban, hogy az uniós pénzek tényleges elvonása 2013-tól ténylegesen nem fog bekövetkezni. Ezért nevezi a kormányfő technikai ügynek a kérdést.

2018 után Nem lesz meglepetés, mindenki alá fogja írni az uniós paktumot, majd minden parlamentnek ratifikálnia kell még a szerződést - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli műsorában azzal kapcsolatban, hogy várhatóan aláírja a 25 tagállam az új szerződést. A gőzt kiengedtük az előző körben, a parlamentben erről a törvényről nagyon izgalmas vita volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés