Előfizetői tartalom

Orbán: féleredmény után ma eldől, hogy lesz-e horvát határzár

BruxInfo
|
MTI
"Féleredményt" hozott a magyar miniszterelnök értékelése szerint a csütörtöki EU-csúcs a külső határok ellenőrzésének megerősítése szempontjából. Miközben a tagállamok vezetői üdvözölték az EU-török megállapodás hírét a menekültügyi csomagról és egy 3 milliárd eurós pénzügyi keretről, Orbán szerint a görög külső határ lezárására továbbra sincs készség. A nemzetbiztonsági kabinet péntek kora délután dönt a horvát határzár aktiválásának ügyében - foglalja össze a tegnap éjjeli brüsszeli EU-csúcs főbb eredményeit a Bruxinfo. Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője tegnap már előrevetítette, hogy a csütörtök esti EU-csúcs eredménye alapján rövidesen eldől a horvát határzár kérdése.

Kapcsolódó cikkünk2015.10.15Lázár: fontos döntések születhetnek maFelemás eredményFelemás eredményt hozott a magyar kormányfő szerint az Európai Tanács csütörtöki egynapos ülése a menekültválság rendezése szempontjából egyik kulcskérdésnek számító külső határellenőrzés kérdésében. Mert miközben Orbán Viktor fontos előrelépésként értékelte, hogy Törökországgal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés