Előfizetői tartalom

Orbán: nem érdekünk az oroszok elleni szankciók

MTI
Az Oroszországgal szembeni gazdasági szankció politikája ellentétes a magyar nemzeti érdekkel - mondta el a közrádió ma reggeli szokásos interjújában Orbán Viktor. A kormányfő a tegnap közzétett váratlanul jó magyar GDP-adatról is kifejtette véleményét, ő úgy látja, hogy az annak köszönheti, hogy a magyarok dolgozni akarnak és amíg ez így marad, addig az eredmények jönni fognak.

Orbán a műsorban azt mondta, egyetért Robert Fico szlovák miniszterelnökkel abban, hogy a Nyugat által szorgalmazott szankció politikája "többet árt nekünk, mint az oroszoknak". "Lábon lőttük magunkat" - fogalmazott. A kormányfő elmondta: keresi a partnereket ahhoz, hogy változtasson az Európai Unió ezen politikáján és szükségesnek nevezte egy olyan konferencia összehívását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés