Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: egy évünk van arra, hogy kitörjünk az adósságcsapdából

Portfolio
A korábbi költségvetések egy dologban hasonlítottak: alkotóik úgy vélték, hogy létezik egy ösvény. Egy kitaposott, bevált, nyugati kitaposott ösvény, amelyen haladni kell - mondta Orbán Viktor hétfőn a 2011-es költségvetésről szóló törvényjavaslat expozéjában a parlamentben. A miniszterelnök szerint azonban zsákutcába vezettek az ösvények, ezért most új ösvényeken kell előremenni.

Új ösvényekenKapcsolódó cikkünk2010.11.15 08:17 Orbán Viktor ma a parlamentben beszél a költségvetésrőlÚj ösvényeken kell előremennünk - emelte ki a kormányfő, aki hozzátette, hogy ez magában foglal bozótirtást, sziklák elmozdítását vagy épp új utak törését áthatolhatatlannak tűnő területeken. A miniszterelnök szerint megújulásra van szükség. Teljes megújulás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés