Előfizetői tartalom

Oroszország tényleg beleavatkozott az amerikai elnökválasztásba

MTI
Donald Trump kampányának munkatársai nem játszottak össze Oroszországgal a 2016-os amerikai elnökválasztás idején - állapítja meg az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának republikánus politikusai által összeállított és pénteken nyilvánosságra hozott végleges jelentése, amely ugyanakkor leszögezi: Oroszország valóban beavatkozott az amerikai elnökválasztási folyamatba.

Az egy évig tartó vizsgálódás után összeállított, több mint 250 oldalas jelentés szerint Oroszország valóban és többféleképpen beavatkozott az amerikai elnökválasztási folyamatba, bár - mint a republikánus képviselők fogalmaztak - ez nem volt hatékony. A beavatkozásért a bizottság a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) akkori...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés