Előfizetői tartalom

Országszerte gyűjtik majd az aláírásokat az újabb munkaszüneti napért

Portfolio
Élére áll a Magyar Szakszervezetei Szövetség a kezdeményezésnek: legyen munkaszüneti nap december 24-e - erről az elnökség a közelmúltban döntött, miközben a Kúria végzésére vártak, indulhat-e az aláírásgyűjtés. A kérdés zöld utat kapott, ezért a MASZSZ felkéri a szakszervezeteket: csatlakozzanak, s gyűjtsék országszerte velük együtt az aláírásokat - olvasható a szervezet közleményéből.

Míg a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítását nem kérte senki, a szenteste szabaddá tétele évek óta céljuk az érdekvédőknek - közölte Nemes Gábor. A MASZSZ szóvivője kijelentette: a szövetség nemcsak elvben támogatja, hanem aláírásgyűjtéssel is segíti a kezdeményezést, sőt, az élére áll annak. Nemes emlékeztet rá: a kérdést a Vasas Szakszervezeti Szövetség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés