Előfizetői tartalom

Összeül az EU és az Arab Liga, hogy súlyos kérdésekről tárgyaljon

MTI
Az EU és az Arab Liga február 24-25-én Egyiptomban tartandó csúcstalálkozóját készítik elő hétfői ülésükön az uniós tagállamok és az Arab Liga országainak külügyminiszterei Brüsszelben, tanácskozásuk középpontjában egyebek mellett a migrációval, a terrorizmussal, az emberi jogok helyzetével és az éghajlatváltozással kapcsolatos kihívások állnak.

A tanácskozás részleteit ismerő uniós források szerint a miniszteri találkozón regionális kérdések mellett olyan aktuális globális kihívásokat vitatnak meg, amelyekkel mind Európának, mind az arab világnak szembe kell néznie. A találkozó résztvevői várhatóan elkötelezik magukat az európai-arab partnerség elmélyítése mellett, amely a béke, a stabilitás és a biztonság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés