Előfizetői tartalom

Példátlan láncreakció indulhat be ma este! - Bemutatjuk a forgatókönyveket

Bármilyen lépések kombinációja elképzelhető a Brexit-megállapodás brit alsóházban várható ma esti elutasítása után és éppen ez az, ami tág teret ad az értelmezésnek, így a piaci mozgásoknak is. A Brexit abszurditása a 2016 nyári népszavazás óta szinte folyamatos, amit az is igazol, hogy az anno bent maradás mellett kampányoló Theresa May kormányfő hétfőn már taktikai okok miatt arról beszélt: a mai szavazási kudarc esetén már nagyobb lesz az esély az EU-ban maradásra, mint a megállapodás nélküli kizuhanásra, noha neki éppen a brit kilépést kellene lemenedzselnie. Egy dolog biztos: a kereskedők paradicsoma lehet az ilyen, nagy volatilitással jellemezhető időszak, miközben a hosszabb távra tervező befektetőknek ez inkább a rémálom-kategória.

Magyar idő szerint kedd este 9 óra előtt meg is volt a szavazás:Kapcsolódó cikkünk2019.01.15Leszavazták Theresa May Brexit-megállapodását!Kinyílnak a forgatókönyvekMa este magyar idő szerint 8-kor kezdődik a brit parlament alsóházában az a szavazási sorozat, amely az EU-val összehozott kilépési megállapodás törvénybe iktatásáról szól. Mivel először a kormány által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés