Előfizetői tartalom

Pénteken szinte biztosan jó hír jön Brüsszelből

Portfolio
Szinte bizonyosan visszavonják az európai uniós tagországok pénzügyminiszterei pénteken azt a márciusi döntést, amelynek alapján jövőre felfüggesztették volna a kohéziós alap keretéből közel félmilliárd eurónyi kötelezettség-vállalás felhasználhatóságát Magyarország számára - írja az MTI. Ez egybevág az elmúlt napokban már megjelent sajtóértesüléssel.

Kapcsolódó cikkünk2012.06.18Kiszivárgott: pénteken örömhír érkezik BrüsszelbőlAz EU soros dán elnökségének várakozásai szerint a döntés visszavonására tett európai bizottsági javaslatot a miniszterek lényegében vita nélkül jóváhagyják majd a pénteki luxemburgi találkozón. A pénzügyminiszteri tanács márciusban a túlzott államháztartási hiány miatti eljárás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés