Előfizetői tartalom

Piros pontokat gyűjtött az Orbán-kormány, de...

Portfolio
Kedvezően fogadták az elemzők a kormány keddi bejelentését a költségvetés elcsúszásának kezeléséről, azonban többen is aggodalmuknak adtak hangot az intézkedéscsomag összetételét és méretét illetően. Egyes közgazdászok úgy vélekednek, hogy a most bejelentett tűzoltás semmit sem segít a 2012-es költségvetés helyzetén.

Orbán Viktor és Matolcsy György tegnap ismertette a kormány újabb intézkedéscsomagját, ami az idei költségvetés elcsúszását hivatott kezelni. A külföldi intézmények, a nemzetközi hitelminősítők és a befektetők által árgus szemekkel figyelt 2012-es költségvetésről azonban nem tudtunk meg sokat. A nemzetgazdasági miniszter csak annyit árult el, hogy a jövő évi költségvetést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés