Előfizetői tartalom

"Próbálj meg lazítani"

Portfolio
A 2014-es választások miatt kiemelt figyelem övezi a költségvetés jövő évi tervezetét. Miközben a kormány minden erejével igyekszik cáfolni, hogy választási költségvetés készülne, az elemzők érzékelik a kormány költekező kedvét, "próbálj meg lazítani" magatartását. Összefoglaltuk, hogy eddig mit tudunk a jövő évi büdzséről.

Végső szakaszához érkezett a 2014-es költségvetés tervezésének folyamata. A kormány a héten átadta véleményezésre a dokumentumot a Költségvetési Tanács számára, és két héten belül már fény derülhet a részletekre is, hiszen Varga Mihály benyújtja a parlamentnek.Kapcsolódó cikkünk2013.09.12Hamarosan újra véleményt mond a KTAz elmúlt napokban azonban alapvető információk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés