Előfizetői tartalom

Repülnek majd a kitiltási botrány miatt? Szavazz!

Portfolio
Vida Ildikó NAV-elnök szerdán megjelent interjújával ismét a kitiltási botrány került az érdeklődés középpontjába. Megerősítette ugyanis, hogy rajta van az USA-ból kitiltottak listáján, több kollégájával együtt, és érintettségéről a kormányt tájékoztatta. Az Egyesült Államok korábbi tájékoztatása szerint azért tiltott ki magyar személyeket, mert hiteles információval rendelkeznek arról, hogy a személyek korrupcióban érintettek. Most arra vagyunk kíváncsiak: legyen-e, illetve lehet-e személyi következménye az ügynek.

A kitiltási ügy kirakósát rendkívül nehéz összetenni az eddigi és a legfrissebb nyilatkozatok alapján, mindenesetre a fejlemények nagyon komoly kérdéseket vetnek fel. Most az olvasókra bízzuk az ügy személyi következményeivel kapcsolatos kérdéseinek megválaszolását!

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés