Előfizetői tartalom

Ezért egyre neccesebb a vasárnapi bezárás

Portfolio
Hétfőn már úgy tűnt, hogy biztosra vehető a szabad vasárnap kezdeményezésének megvalósulása. Közben azonban már egyre többen és egyre hangosabban hangoztatják ellenérveiket. Ezek között az egyik legfontosabb, hogy a kormány mostani intézkedései (veszteséges működés betiltásának előírása, élelmiszerlánc-felügyeleti díj, egyéb adómódosítások) büntetőjellegűek és ezek összességében már komoly veszélyt jelentenek a foglalkoztatottságra. Mindezek ismeretében kezdődött meg szerdai éjjel (!) a törvényjavaslat általános vitája a parlamentben.

Itt a fordulat Hétfőn Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetőjének bejelentése után, miszerint a nagyobbik kormánypárt módosításokkal, de támogatja a vasárnapi boltbezárásról szóló javaslatot, nagyon valószínűnek tűnt, hogy jövőre megvalósul a KDNP kezdeményezése. Azóta azonban felerősödtek az ellenző hangok. Hétfő délután ugyanis a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés