Előfizetői tartalom

Rogán: Az IMF-től nincsen szükség hitelre

Portfolio
A 2012-es év az óvatos tervezés éve lesz, a legnagyobb kihívást Magyarország számára az európai adósságválság második hulláma fogja jelenteni - erről Rogán Antal, az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának elnöke az Infotér (Informatika a társadalomért) konferencia záró előadásában beszélt szerdán Balatonfüreden az MTI tudósítása szerint.

Mekkora növekedés várható? Hozzátette: a legnagyobb gondot az jelenti, hogy Európa első körben nem nézett szembe a probléma valódi nagyságával. Előre látható volt, hogy azok az országok - közöttük Magyarország is - , amelyek erősen ki vannak téve a külső adósságválságnak, bajba fognak kerülni. Rogán Antal szerint a gazdasági hullámzás politikai változásokkal is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés