Előfizetői tartalom

Sűrű napja lesz Matolcsy Györgynek kedden

Portfolio
Ugyan a kamatdöntés várhatóan nem tartogat majd komoly izgalmakat, viszont az MNB elnökének a Parlamentben is jelenése lesz kedden, hiszen a gazdasági bizottság meghallgatja újabb hatéves mandátuma előtt. Szerdán az iparkamara éves konferenciájára lehet érdemes figyelni, ahol egyszerre szerepel majd a kormányfő, a jegybankelnök és a pénzügyminiszter is. A hét második felében pedig végre megérkeznek a negyedik negyedéves amerikai GDP-adatok is.

Látszólag unalmasan indul a hét, hiszen hétfőn még egyetlen említésre méltó esemény sem lesz. Kedd reggel viszont beindul az élet, hiszen Matolcsy György MNB-elnök rögtön a parlament gazdasági bizottsága előtt kezdi a napot. Orbán Viktor már bejelentette, hogy mandátumának március elején történő lejárta után újabb hat évre jelöli a jegybank elnökét, ezzel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés