Előfizetői tartalom

Szabadulna Trump és Putyin a választási vizsgálattól - Össztűz zúdult rájuk

MTI
|
Portfolio
A 2016-os amerikai elnökválasztásba való orosz beavatkozásról szóló amerikai hírszerzési jelentések ellenére határozottan cáfolta ennek megtörténtét Vlagyimir Putyin orosz elnök, és ezzel értett egyet Donald Trump amerikai elnök is, aki szerint a vizsgálat éket vert a két ország közé, de ideje lenne már a múlt helyett a jövőre koncentrálni - lényegében ezek a főbb üzenetei a tegnap Helsinkiben tartott csúcstalálkozó után a két vezető Fox-interjúinak. Az Egyesült Államokban mind a republikánus, mind demokrata oldal felől éles kritikákat kapott Trump. Sőt a CIA volt vezetője árulónak nevezte őt, mások pedig gyengének, mivel nem határolódott el az oroszok krími lerohanásától, és nem tette felelőssé Oroszországot a 2016-os elnökválasztási beavatkozásért.

Kapcsolódó cikkünk2018.07.16Putyin: Oroszország nem avatkozott be az amerikai elnökválasztásbaTrump: a vizsgálat éket vert a két ország közéA Robert Mueller vezette különleges bizottság vizsgálata éket vert az Egyesült Államok és Oroszország közé - állította Donald Trump amerikai elnök a Fox televíziónak. Majd bizakodásának adott hangot, hogy "talán most sikerült kiütni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés