Előfizetői tartalom

Színre lépett Trump első lehetséges ellenfele

Portfolio
Elizabeth Warren massechusetsi szenátor hivatalosan is bejelentette, hogy egy előkészítő bizottságot állít fel, mely a 2020-as elnökválasztási kampányát intézheti - írja a Wall Street Journal. Ezzel ő lehet az első ismertebb demokrata politikus, aki hivatalosan is bejelenti indulását a két év múlva esedékes választásokon.

Egyelőre korai a 2020 őszén esedékes amerikai választásokkal kapcsolatban esélyekről beszélni, de lassan beindulhat a helyezkedés, elsősorban a demokrata párton belül, hiszen ki kell majd választani azt a politikust, aki legyőzheti Donald Trumpot (bár még a jelenlegi elnök sem jelentette ki hivatalosan, hogy újra indul a posztért). Az első komolyabb jelölt lehet Elizabeth Warren...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés