Előfizetői tartalom

Szinte teljesen kész a Brexit-megállapodás, fellélegezhetnek a londoni magyarok is

Beke Károly, Bled
80-85 százalékban sikerült megegyezni az Európai Uniónak és az Egyesült Királyságnak a Brexit utáni kapcsolatról - jelentette be hétfőn Michel Barnier, az EU főtárgyalója Szlovéniában a Bled Strategic Forum konferencián. A politikus a szigetországban élő magyarok számára is jó hírekkel érekezett, hiszen megtarthatják eddigi jogaikat.

Fontos időket élünk ma Európában, amikor fontos döntéseket kell meghoznunk - mondta a Bled Strategic Forum rendezvényen nyitóbeszédében Borut Pahior szlovén elnök. A politikus szerint látszanak negatív folyamatok is, erre utal például a Brexit. Éppen ezért Pahor szerint most kellene összefogni azoknak, akik még hisznek a közös Európában és közösen lépni. A politikus úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés