Előfizetői tartalom

Tarlós: gondoljuk át a 65 év felettiek ingyenes utazását

MTI
|
Portfolio
"Nem tudom, hogy a miniszter úr miről beszél", a főváros nem tartozik a MÁV-nak - reagált pénteki sajtótájékoztatóján Tarlós István főpolgármester arra, hogy tegnap Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője 12 milliárdos tartozásról beszélt. A városvezető szerint anyagi okok miatt át kell gondolni a 65 év felettiek ingyenes utazásának kérdését. Szerinte a díjkedvezmény még rendben lenne.

Főváros kontra MÁVA főváros-MÁV tartozás témájában Tarlós István egy 2010-es szerződésre hivatkozva azt mondta, hogy "egy huncut fillérrel" sem tartozik a főváros a MÁV-nak. Ellenzéki kijelentésekre reagálva, miszerint csődbe kerül az önkormányzat, Tarlós István azt közölte, hogy a fővárosnak több mint 30 milliárd forintos tartaléka van. A közvilágítás és a szemétszállítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés