Előfizetői tartalom

Tarlós: szeptemberben tényleg indul a 3-as metró felújítása

Portfolio
A magyar állam felől régóta adott a 137 milliárd forintos finanszírozás a budapesti hármas metróvonal felújításához, ez stabil fedezet és ezen felül Budapestnek van egy 30 milliárdos pénzmaradványa, amit segít a vonal felújítása teljes befejezésében - többek között ezeket mondta az InfoRádió kedd esti műsorában Tarlós István.

Budapest főpolgármestere az összefoglaló szerint azt mondta, hogy azért nem elég az eredetileg az államtól biztosított összeg, mert időközben az építőipari árak és a bérek emelkedtek. Tarlós megismételte: szeptemberben megkezdődhet az alagút és egy állomási szakasz felújítása, a teljes munka 2020-ra fejeződhet be.Kapcsolódó cikkünk2017.06.13Megint rossz oldalon nyílt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés