Előfizetői tartalom

Teljes káosz és politikai válság fenyegeti az Egyesült Királyságot - Sokan elárulva érzik magukat

Portfolio
Annyi információ látott napvilágot az elmúlt napokban a brit EU-s kilépés (Brexit) kapcsán, hogy nem lennénk meglepve, ha sokan elvesztették volna a fonalat a témában. Összeszedtük a lényeget, hogy miért érzik sokan elárulva magukat a tegnap kiszivárgott kilépési megállapodás tartalma miatt, illetve, hogy miért sodródhat ennek következtében teljes politikai káoszba az Egyesült Királyság négy hónappal a kilépés előtt.

Az elmúlt napokban záporoztak a közelgő Brexit-megállapodással kapcsolatos hírek, értesülések, tegnap este pedig el is fogadta a brit kabinet azt a kilépési megállapodást, ami EU-s részről az időközben november 25-ére összehívott csúcstalálkozón elfogadásra kerülhet. Aztán már "csak" a brit parlamentnek kellene elfogadnia ezt a megállapodást, ez azonban erősen kétséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés